Fotodag Klooster Roepaen

In het klooster Roepaen is op 22 februari 2015, een fotodag met galajurken georganiseerd, door Marco Herman (Foto-Retoucheren). Vele modellen en fotografen konden zich uitleven in deze mooie omgeving, het was een gezellige en productieve dag.

Ook ik heb samen mogen werken met diverse modellen, ik heb hier een compilatie van het resultaat klaargezet. Bij elke foto de naamsvermelding gedaan van het model en de visagiste.
Wat ik niet heb vermeld is van wie de jurk afkomstig is. Het grootste deel van de jurken is geleverd door Suzanne van Mazu galajurken (www.mazu-gala.nl) Ik denk dat een speciaal bedankje zeker op zijn plaats is, namens de modellen, maar ook namens de fotografen. Het zou fijn zijn als de modellen even in facebook ‘taggen’ wie de betreffende jurk geleverd heeft.

Ook mogen we de organisator niet vergeten, Marco bedankt. Uiteraard zou het zonder de rest van de deelnemers en betrokkenen niet zo’n fijne dag zijn geweest, ook jullie bedankt……

roepaen
Even op de foto klikken voor meer …….

 

Close Menu

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

error: Content is protected !!