Saturdaynight at the movies

In mijn vorige bericht waren de foto’s te zien van de repetitie. Afgelopen zaterdag was het dan zover, een grandioze avond met muziek en beeld.

Complimenten naar alle mensen die dit mogelijk gemaakt hebben met de artisten natuurlijk op de eerste plaats. Ik heb een kleine compilatie gemaakt en, in afwachting van de officiële video, deze beschikbaar gesteld. Zo krijgen de artisten een indruk van hoe het geweest is. Het is geen volledige registratie, het is slechts een ‘teaser’.

De definitieve film is met professionele apparatuur gemaakt. Ik neem aan dat er nog even geduld nodig is voor de complete registratie, het is immers een berg werk om hier een kwaliteitsfilm van te maken die deze avond zeker verdiend.

Veel kijk plezier..

Close Menu

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

error: Content is protected !!