voorbeeld-image

Een aantal voorbeelden van wat mogelijk is bij Marc van den Berg :

– Professionele profiel foto voor linked-in of social media.
– Uitbreiding portfolio voor modellen
– Gezins portret of foto’s van uw kind
– Artiest in studio maar ook op lokatie.
– Moederdag, vaderdag en foto’s voor valentijn
– Fotoshoot op lokatie met eventueel een daaraan gekoppeld thema.

Foto’s laten maken in een professionele setting wordt vaak verrassend leuk gevonden. Juist als je geen ervaring hebt met poseren is een fotosessie een erg mooie ervaring. Goede begeleiding en een ontspannen sfeer zorgen voor een verbluffend resultaat. Soms vindt iemand het prettiger als er een goede bekende bij de shoot aanwezig is, dit vormt geen enkel bezwaar.

Werkwijze:

In een aantal gevallen is het fijn dat je zelf actief meedenkt. Zoek bijvoorbeeld op internet wat voorbeeldfoto’s en stuur ze gelijk even door. Het is dan makkelijk om een richting te bepalen van wat de wensen zijn. Natuurlijk zal een en ander via mail voorbesproken worden. De voorbeelden worden overigens alleen gebruikt om de richting van de shoot te bepalen, het voorbeeld wordt niet nagemaakt.

Je ontvangt na de fotoshoot alleen de bewerkte foto’s. Vooraf wordt besproken hoeveel foto’s je ontvangt. Tijdens de fotoshoot worden alle foto’s gelijk vertoond op een groot scherm. Gezamenlijk bepalen we welke foto’s bewerkt zullen worden. De rest van de foto’s worden gelijk verwijderd. Er zullen nooit foto’s van je gepubliceerd worden zonder dat je vooraf een uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven. Alle voorbeelden op de site zijn met toestemming geplaatst.

Tot slot:

Een visagiste kan in vele gevallen geboekt worden. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden. Maak je wensen kenbaar in de voorbespreking en we kijken wat de mogelijkheden zijn.
Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust even via het contact formulier en ze worden zo snel mogelijk beantwoord.

Als je interesse gewekt is, gebruik dan ook het contact formulier om een afspraak te maken.

Marc van den Berg.

Close Menu

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

error: Content is protected !!