Marc van den Berg is geboren op 9 augustus 1967 en is woonachtig in Herpen.
Herpen is een klein dorp dat deel uitmaakt van de Gemeente Oss.

Al op vroege leeftijd was hij zeer geïnteresseerd in fotografie, maar in 1999, na de aankoop van de eerste spiegelreflex camera, groeide het uit tot een ware passie. Deze overwon zelfs een andere passie, muziek. Na 25 jaar muziek maken en vele jaren als geluidtechnicus door het leven gegaan te zijn, heeft de fotografie het gewonnen. Muziek zit uiteraard nog steeds in het hart, maar de passie voor fotografie is niet te stoppen.

Wat erg interessant is en ook een grote mate van voldoening schept is het werken met mensen. Als je dit combineert met fotografie, kom je snel uit bij portretfotografie. Hier ligt dan ook de nadruk van de fotografie werkzaamheden. Het fotograferen van muzikanten en concerten zijn een dubbel feest, dan gaat ook het muzikale hart weer wat sneller kloppen.

Om naast zelfstudie een verdere ontwikkeling door te kunnen maken, boden workshops bij Frank Doorhof een welkome aanvulling. Deze workshops hebben, met het tussentijds toepassen van de verkregen kennis, een enorme boost gegeven aan de fotografie. Ook zonder de vele modellen was het niet mogelijk geweest de gewenste ervaring op te doen. Een blijk van waardering aan beiden is zeker op z’n plaats.

Close Menu

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

error: Content is protected !!